Win een gratis exemplaar van het mooie boek ‘Congo artikel 15’ !

Alle documentaires ten spijt over Congo, is het moeilijk om in de ziel van de republiek te kijken. De roerige geschiedenis van het Afrikaanse zorgenkind staat genoegzaam geboekstaafd, maar Congo wordt bewoond door mensen van vlees en bloed, met hun zorgen en wensen, hun gebreken en deugden, net zoals elders.

Mili van Veegh heeft lak aan grenzen en laat de lezer kennismaken met een schare Congolese bewoners, meer bepaald in de broeierige hoofdstad. Mensen die gepokt en gemazeld zijn met het adagium: trek uw plan. Congo_Artikel 15 heeft lak aan conventies, noemt de dingen bij hun naam en geeft een ongefilterde kijk op De Mens in al zijn groots- en kleinheid. Kleur doet er niet toe, ieders bloed is even rood …

Wil je Congo ontdekken via het boek van Mili van Veegh? Lees dan even verder. Wij schenken drie exemplaren weg van dit weergaloze boek. Zomaar? Nee, natuurlijk niet. Bezoek de website van Mili https://www.milivanveegh.nl/ en beantwoord op die site de volgende drie vragen. De antwoorden, vergezeld van je naam en adres, kunnen verstuurd worden vanaf de website onder ‘Vraag het Mili’ op de homepage. Een onschuldige kinderhand (bestaan er andere?) zal de drie winnaars uitloten. Deze krijgen een persoonlijk gesigneerd exemplaar van Congo_ Artikel 15 in de bus.

De drie vragen die je moet beantwoorden:

  • In de rubriek Mili schrijft – 99-woorden -, zit een flard Benoîte Groult. Welke?
  • Bekijk de trailer in de rubriek ‘Congo’. Er duikt een voetbalstadion in op. Welke telecomprovider maakt daar reclame?
  • ‘Histoires de Femmes’ … hoeveel keer hadden ze de liefde bedreven?

Graag op de site van Mili van Veegh reageren vóór maandag 24 februari 2020 – 24.00u.

Succes!

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.