Voetmars ten bate van een ziekenhuis in Kinshasa (1-10 augustus)

Mijn naam is Olivia Elisabeth en ik ben een jongedame die een verschil wil maken in het land van mijn voorouders, namelijk de Democratische Republiek Congo. Ik ben geboren en getogen in België, maar dat maakt me niet minder Congolees. Ik vind het belangrijk om alles te doen wat binnen mijn macht is om de heropbouw en het helen van mijn mooie land te bevorderen. Ik ben studente en heb niet echt de macht om grote dingen te doen, maar wat ik wel kan doen is mensen bewust maken van wat er allemaal gebeurt met de Congolese bevolking.

De organisatie MasHelp is een ziekenhuis aan het bouwen in Kinshasa, die toegankelijk zal zijn voor kansarme personen. Het doel is om gratis medische hulp te bieden aan mensen die het zich niet kunnen veroorloven. De organisator, evangelist Massamba, zal 350 km stappen om fondsen voor het ziekenhuis te verzamelen. Elke kleine donatie of reclame voor de fondsenwerving brengt ons een stapje dichter bij het veranderen van de levens van lijdende mensen.

Deze link brengt u naar de site voor de donaties:
www.leetchi.com/c/350km-a-pied-belgique-france-pour-mashelp-asbl?fbclid=IwAR3JTssoeOfUO3Sb2Y1psoE23nMR9APDQp4D3_uMUBybHY9MItm6lXoXsKk

Met vriendelijke groeten,
Olivia Elisabeth

Meer info:
olivia.mas@hotmail.fr

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.