Vlaams-Afrikaans Huis in Brussel (Kuumba) – nieuwsbrief september 2020

De Kuumba cursussen

Met de start van het nieuwe schooljaar beginnen de lessen in Kuumba ook terug! Vanaf de eerste week van oktober zijn er nieuwe modules Swahili en Lingala. De module Lingala zal wegens de omstadigheden deze keer online gegeven worden, maar de lessen Swahili en Dans gebeuren ter plaatse. Inschrijven kan vanaf 23 september via onze website en ter plaatse. Ook hervatten we de lessen Nederlands opnieuw in samenwerking met CVO Brussel en het Huis van Het Nederlands. Voor inschrijvingen en meer informatie over de cursus nederlands kan je terecht op hun website : www.huisnederlandsbrussel.be

Andere activiteiten

Deze maand houden we het nog rustig met de optredens, maar iedere woensdag en vrijdag staat onze zaal vol gezelschapsseplletjes om met je familie en vrienden te spelen. Je kan ons ook komen bezoeken op 19 september tijdens de Cultuurmarkt van Elsene. Daar staan we met een hele bende om samen Afrikaanse gezelschapsspelletjes te spelen! meer info kan je hier vinden.

Op 2 oktober kan je met je bubbel komen genieten van een gezellige avond muziek op onze Kuumba Souds. Inschrijven hiervoor is verplicht, en dat doe je door een mailtje te sturen naar info@kuumba.be.

De nieuwe Jam Sessions en Spoken Word avonden zullen pas vanaf volgende maand terug hervatten, hou dus zeker de site en onze facebookpagina in de gaten!

Kuumba in de actualiteit :

Een tijdje geleden gaf onze Coordinator een interview aan Bloomberg News, het artikel is nog onderweg, maar je kan haar alvast zien in dit filmpje over het artikel.

Bron: nieuwsbrief Kuumba, 11.09.20

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.