Word sponsor van vzw CongoForum en haar activiteiten!

Beste CongoForum-fan
Beste lezer
Beste lezer
Beste Congo-liefhebbers

Sinds 2005 is de vzw CongoForum erin geslaagd om een stevige website (www.congoforum.be) uit te werken, te beheren en te ontwikkelen die gewijd is aan informatie over de DR Congo en de relaties tussen België (Europa) en Congo en tussen de Congolezen en de Belgen. Op een bepaald moment kon CongoForum een Facebookpagina toevoegen die ook moet worden gemanaged en geanimeerd. Net als onze website. Onze activiteiten worden door een groeiend aantal lezers gewaardeerd: in de DR Congo, België, Frankrijk, Nederland, de Verenigde Staten en andere landen waar men geïnteresseerd is in Congo.

CongoForum wil uitwisseling, samenwerking en vriendschap tussen Belgen (Europeanen) en Congolezen vergemakkelijken en aanmoedigen. We proberen bij te dragen aan de ontwikkeling van de DR Congo. CongoForum wil een “digitale brug” zijn tussen Congo en België (Europa) en de kloof kleiner maken. We doen dit in het Frans en Nederlands. We volgen het nieuws over Congo en we hebben een redactie die (grotendeels) bestaat uit Congolezen en Belgen.

CongoForum wordt gewaardeerd door ngo’s, academici, studenten, zakenmensen, diplomaten, ministeries, ontwikkelingswerkers, werknemers in vele sectoren, toeristen, Congo- en Afrika-liefhebbers, alle mensen die een welvarende toekomst voor Congo wensen. We berichten over uiteenlopende onderwerpen: economisch potentieel, onderwijs, gezondheidszorg, landbouw, handel, transport, maatschappelijke problemen, middenveld, sport, politiek enz. enz. Daarnaast maken we het veldwerk van vele NGO’s, structuren, projecten en verenigingen zichtbaar! We laten een Congo zien waar veel mensen proberen te werken en het land te laten evolueren.

CongoForum timmert al lang aan weg!

Ondanks onze (zeer) bescheiden middelen zijn we er al 15 jaar in geslaagd om onze rol te spelen, wat opmerkelijk is en onze sterke motivatie en toewijding aan Congo onderstreept. Maar élke vereniging, élk project heeft menselijke en financiële middelen nodig om te bestaan en te evolueren.
We willen onze financiële middelen versterken en verbreden, onder andere om onze Congolese redacteuren meer te kunnen motiveren, belonen en stimuleren. CongoForum kan aan hen géén salaris betalen. Maar we hebben de wens en de wil om meer middelen te hebben om – voor zover mogelijk – onze redacteuren in Congo / Afrika te belonen.

Sponsor worden van CongoForum vzw

Wij richten ons tot jou, lieve CongoForum-fan, lieve lezer(es)! Wij nodigen je van harte uit om “vriend(in)” en sponsor van CongoForum vzw te worden en om donaties te storten op de bankrekening van de vzw. Elk jaar, elk kwartaal, elke maand, volgens wat het best bij jou past en met bedragen die aansluiten bij jouw mogelijkheden. Hou je veel van Congo? Wil je het land zien vooruitgaan? Apprecieer je CongoForum vzw en haar vrijwilligerswerk, dat zo kostbaar is en volgehouden wordt? Aarzel dan niet om je aan te sluiten bij het netwerk van sponsors / donateurs van CongoForum vzw!

Steun CongoForum, zijn beheerscomité, zijn digitale redactie in al hun inspanningen. Steun onze vereniging, waardoor Congolezen en Belgen op een waardige en valabele manier permanent samenwerken. Deze vzw belichaamt en illustreert de wil van heel wat mensen om Congolezen en Belgen (Europeanen) dichter bij elkaar te brengen.

Al onze redacteurs, al onze bestuurders (m/v) werken met veel toewijding, gemotiveerd door hun wens om een Congo te zien ontstaan en zijn waardige plaats te vinden in het concert van de naties.

Help CongoForum om zijn kostbare werk te consolideren, te verzekeren en te verbeteren.

Hoe kan je helpen?

Door uw jaarlijkse, driemaandelijkse of maandelijkse giften te storten op de bankrekening van de vzw CongoForum: BE53 7380 1810 3353, met de vermelding “giften voor CongoForum”.

We vragen u ook om een bericht te schrijven naar congoforum.info@gmail.com om ons te laten weten dat je lid wil worden van het netwerk van vrienden/sponsors van CongoForum vzw. Dit zal ons in staat stellen dit netwerk, dat zo belangrijk en essentieel is voor CongoForum, goed te beheren.

Aksanti, dank je wel, merci!
Het team van CongoForum vzw!

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.