Nieuwsbrief KUUMBA (november-december 2023)

Beste lezers,

Welkom bij onze nieuwsbrief! We hebben een aantal opwindende evenementen en aankondigingen om met jullie te delen. Lees snel verder voor meer informatie.

 17/11 Kuumba Outspoken is back! vanaf 20 u kan je komen genieten van een avond vol poëzie, spoken word, rap en slam! 

 25/11 Het is de laatste zaterdag van de maand, en deze maand organiseren we de eerste Family-day op onze nieuwe plek! Vanaf 14h is iedereen welkom op de Passerstraat nr5, voor een namiddag vol activiteiten voor jong en oud!

– 1/12 Op 1 december nodigt Congolese artiest Innoss’B uit Goma (DRC) u uit voor een spetterende show in La Madeleine, Brussel. Het wordt een memorabele show met een mengeling van Congolese ritmes, rap en afrobeats. Met dit humanitair concert willen Innoss’B, Skinfama en weeshuis Gun Gunna (= ‘Umoja voor de vrede’) geld inzamelen voor de kinderen in oost-Congo. De opbrengst van de tickets voor dit concert gaan naar Gun Gunna en de projecten die zij voeren in Goma en de provincie Noord-Kivu.

– 15/12 Kuumba Outspoken is back! vanaf 20 u kan je komen genieten van een avond vol poëzie, spoken word, rap en slam! 

– 16/12 Family day @ Kuumba!  Vanaf 14h is iedereen welkom op de Passerstraat nr5, voor een namiddag vol activiteiten voor jong en oud!

– 21/12 Op donderdagavond is het dansles bij Kuumba! Iedere week vanaf 18u30 tot 20u kan je volledig laten onderdompelen in Congolese ritmes en leert onze professor Joseph je zowel moderne als traditionele Congolese dans. Deze donderdag kan je de les gratis komen uittesten! 

Warme groeten,

Het Kuumba Team

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.