Kuumba Nieuwsbrief mei 2024

Beste lezers,

Welkom bij onze nieuwsbrief! We hebben een aantal opwindende evenementen en aankondigingen om met jullie te delen. Lees snel verder voor meer informatie.

– 9/05 Mangoboom in Bloei & Manguier en Fleur present ‘Dekolonisatie’ Vrouwen geboren in Belgisch Congo praten erover Wat er allemaal aanwezig zal zijn: zang, dans, poezïe en uitwisselingen bij Kuumba De toegang is gratis En om in te schrijven voor deze event is via deze link of via www.mangoboominbloei.be

– 10/05  Kuumba Outspoken is back! vanaf 20u30 kan je komen genieten van een avond vol poëzie, spoken word, rap en slam! Het thema van deze Outspoken is: ‘Dromen’.

– 24/05 Deze vrijdag geven we ons podium aan de jonge artiest Nolan FH1234 vanaf 20u30 start zijn concert!

– 25/05 Family day @ Kuumba!  Vanaf 14h is iedereen welkom op de Passerstraat nr5, voor een namiddag vol activiteiten voor jong en oud! Hou zeker onze website en sociale media in het oog, want bij goed weer trekken we de straat op!

– 01/06 Om de twee jaar neemt de Zinneke Parade het centrum van Brussel in, een bewegend spektakel waar een twintigtal projecten, uitgewerkt en gedragen door inwoners van Brussel, partners en kunstenaars. De Zinneke Parade, vindt plaats op zaterdag 1 juni 2024 om 15u en staat in het teken van het thema ‘Plezier’…

Hoplijk zien we jullie op een van onze komende evenementen! Vergeet niet om onze sociale media en website in de gaten te houden voor extra informatie over ons programma en andere leuke activiteiten. Tot snel bij Kuumba!

Warme groeten,

Het Kuumba Team

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.