Nieuwsbrief maart van Vlaams-Afrikaans Huis (Kuumba) in Brussel!

BRUSSEL (MATONGE) – Hij liet even op zich wachten, maar onze nieuwsbrief is terug! Vanaf nu houden we je iedere maand op de hoogte van al onze activiteiten en evenementen.

Het aanbod van Kuumba

Iedere week zijn er op woensdag, donderdag en vrijdag lessen in Kuumba. Onze cursussen Swahili, Lingala, dans en percussie gaan iedere week door en worden gegeven in modules van 10 lessen. De inschrijvingen vinden plaats op woensdag 22 april van 18u tot 20u en zaterdag 25 april van 10u tot 12u. Naast onze cursussen kunnen groepen ook bij Kuumba gidstochten door Matongé en workshops aanvragen. De thema’s van onze workshops variëren van dans en percussie tot taalinitiatie, haartooi, dekolonisatie, … Meer info hierover vindt je op onze website.

Kuumba Jam & Kuumba Outspoken

Om nieuwe artiesten een kans te geven om hun talenten en creativiteit te laten zien, organiseren wij iedere maand een Jamsession, dit zijn avonden die beginnen met een concert, maar daarna is het podium vrij voor iedereen die zin heeft om mee te spelen of mee te zingen met de band. De volgende Jam zal op 20 maart zijn vanaf 20u @ Kuumba.

Net zoals de Jamsessions is er ook iedere maand een Kuumba Outspoken. Ook deze concerten eindigen met een open mic moment, waar mensen de kans om zelf het podium te beklimmen. Maar Kuumba Outspoken staat in het teken van poëzie en spoken wordt, intrumenten zijn dus niet nodig! Benieuwd? kom op 13 maart vanaf 20u naar One Love @ Kuumba.

Meer info:
info@kuumba.be

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.