Kuumba (nieuwsbrief juli 2023)


Beste lezers,

Welkom bij onze maandelijkse nieuwsbrief! We hebben een aantal opwindende evenementen en aankondigingen om met jullie te delen! Lees snel verder voor meer informatie.

  • 26/7: Kuumba Outspoken: Op zoek naar een avond vol poëzie en inspirerende woordkunst? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Op woensdag 26 juli kun je ons vinden bij MicroMarché in Anderlecht voor een avond van spoken word-optredens en gratis workshops. Dit vindt plaats bij Circularium, op de Bergensesteenweg 95, 1070 Anderlecht. Iedereen is welkom! Wie graag deelneemt, kan voor de start van de optredens meedoen aan een creatieve schrijfsessie! De schrijfsessie begint om 16.00 uur en de optredens starten om 18.30 uur. Voor zij die wat timide zijn is er ook een bar met verfrissende drankjes, traditionele Afrikaanse gezelschapsspelletjes en dansworkshop!
  • 1 – 20/8: Zomersluiting: We gaan er even tussenuit om daarna weer vol energie verder te gaan.
  • 22/9 en 23/9: Opening nieuwe locatie in de Passerstraat 5 in Anderlecht: We zijn verheugd om aan te kondigen dat we samen met onze partnerorganisaties, Fora en IC, werken aan de opening van onze nieuwe locatie op 22 en 23 september. Deze nieuwe ruimte biedt eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en samenwerking. Om deze mijlpaal te vieren, nodigen we jullie allemaal uit om de nieuwe plek te ontdekken. Nodig gerust je vrienden, familie en collega’s uit om samen van deze bijzondere gebeurtenissen te genieten. Hou onze website en sociale mediakanalen in de gaten voor meer info!
  • 27/9: Informatie- en inschrijvingsmoment taallessen Swahili en Lingala. Alle informatie is te vinden op de website.

Tot volgende maand!

Warme groeten,

Het Kuumba Team

(rk)

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.